Nyheder

Teambuilding: Brug julefrokosten til at styrke sammenholdet

Firmajulefrokosten er en årlig tilbagevendende begivenhed, som er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen. Du kan med fordel begynde planlægningen i god tid, så du er sikker på, at både deltagerne og virksomheden får mest muligt ud af den.

Der er ingen, der siger, at julefrokosten bare skal gå ud på at spise god mad og drikke sig fuld. Du kan med fordel arrangere en firmajulefrokost, der kombinere mad, alkohol og teambuilding, hvis du vil sikre dig, at sammenholdet styrkes, samtidig med at festen går over i historiebøgerne som den bedste julefrokost nogensinde.

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du stabler en god julefrokost på benene, som samtidig kan fungere som et teambuilding arrangement, får du herunder en række gode tips, som du med fordel kan gøre brug af, når årets julefrokost skal arrangeres.

Start med en aktivitet

Det første, du skal gøre, er at planlægge en aktivitet, der kan danne ramme om den første del af julefrokosten. Det er de færreste, der kan holde til at gå i gang med julefrokostbordet allerede omkring middag, hvorfor du med fordel kan begynde at arrangere en aktivitet, der danner ramme om den første del af dagen.

Aktiviteten bør være noget, der er med til at styrke sammenholdet, men som samtidig er sjovt. Husk, at julefrokosten er en god anledning til at bryde fri fra arbejdspladsens rammer og rent faktisk lave noget anderledes sammen med kollegerne. Du kan eventuelt vælge en af følgende aktiviteter:

  • Bowling
  • Gokart
  • Paintball
  • Mystery rooms

Sørg for underholdning

Det er ikke kun teambuilding-aktiviteten, der skal være sjov – der skal også være en anden form for underholdning i løbet af dagen eller aftenen. Hvis ikke du selv kan finde på noget, kan du eventuelt tilmelde jer en firmajulefrokost hos et eventbureau. 

Der er masser af virksomheder, som arrangerer firmajulefrokoster, uanset om I er i København, Jylland eller på Fyn. Det handler blot om at være ude i god tid, da de ofte bliver booket tidligt på året.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *