Tips

Sådan undgår du skrigende børn på bagsædet

Det kan være svært at få børn til at sidde stille, når I skal køre langt. Men det har aldrig været lettere, end det er i dag.

 

I dag er der en række ting, som du kan vælge at gøre, så du får en mere behagelig tur. For der er langt fra Danmark til Italien med skrigende børn. Vi anbefaler selvfølgelig, at I stadigvæk laver ting med jeres børn, og det er en god idé at stoppe løbende på turen, så de kan opleve en masse. Men derfor er det også rart med fred og ro engang i mellem. Sikkert især for forældre der har flere børn.

 

Tag underholdning med

Det er svært for børn at kede sig i alt for lang tid ad gangen. Selv som voksen er vi ikke særlig gode til det, og det er grunden til, at vi kigger på vores mobil hver fjerde sekund. Selvfølgelig er det ikke, fordi jeres børn altid skal have underholdning.

Men når I tager ud og flyver, så ville I også have underholdning med, og derfor er det også en god idé at gøre, når I skal køre langt.

Her er det en god idé, hvis børnene har en iPad hver, for så kan de se de film og spille de spil, som de gerne vil. På den måde slipper I for, at jeres børn kommer op og skændes.

Hvis I ikke allerede har en iPad eller flere, så er det en god idé at låne en eller købe en selv. Hvis I skal af sted på ferie snart, og ikke har nogen endnu, men I heller ikke lige har de ekstra penge liggende, så kan I kigge på fair-laan.dkHer sammenligner de lån, så I ikke behøver at gøre det. På den måde finder I et lån, som passer perfekt til jer, og hvor I ikke bliver ruineret.

 

Spil noget sammen

Siden man begyndte at tage på bilferier, har der også været spil, som man lavede i bilen. Her tænkes selvfølgelig ikke på brætspil, men på de mange spil, hvor I ser noget først. Eksempelvis kan det være, at I ser, hvem der ser flest gule biler.

En anden populær leg er, at man skal gætte en person. En af jer finder på en person, og så skal de skiftes til at gætte, hvem personen er. På den måde kan hele bilen lege med – selv chaufføren.

Selvom I tager iPads med, er det en god idé at lege denne slags lege, da det gør, at I  hygger sammen. En iPad kan aldrig dække det samme nærvær, og derfor kan det heller ikke anbefales, at I helt dropper familielege.

I tager trods alt på ferie for at nyde hinanden.

One Response

  1. Hej
    Vi købte lidt legetøj til ungerne her apuls.dk/ – Det gjorde underværker på køreturen. De fik både terninger og kort. God ferie til jer alle. Når I kommer dertil 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *