Tips

Spil videospil på farten

Når du tænker på en rigtig spille eller ”gaming” computer, så tænker du på et ordentligt monstrum som står under skrivebordet, larmer som en helikopter og som lyser blåt, grønt og rødt af diverse LED-lys, men sådan er situationen langt fra i dag. Gaming bærbare computere er begyndt at indhente den stationære pc, når det kommer til ydelse.

 

Gamer bærbare vs. stationær gamer pc.
Hvis du spiller World of Warcraft, League of Legends, Counter-Strike GO, Dota 2 eller Arma 3 så er du vant til at sidde i en blød læderstol ved et skrivebord med den stationære computer nedenunder. Situationen er dog at de seneste år har der været en markant stigning i ydelsen, når man taler om en gamer bærbar. Man forringer ikke længere grafikkortene til de bærbare for at få dem til at fylde mindre og varme mindre, generelt er producenterne gået helt væk fra de normale GeForce ’M’ modeller. Du kan i dag få bærbare med samme kvalitets grafikkort som de stationære.

Hvis du tidligere tog et grafikkort som GeForce GTX 980 og GTX 980M og spillede spil som var meget GPU krævende, som DayZ Standalone ville der være en forskel på 30+ FPS, hvilket en enhver gamer ved er en stor forskel. I dag kan du få bærbare der bruger GTX 1080, som også er det nyeste grafikkort til stationære.

Det eneste det kræver du har for at få en god spiloplevelse er en gamerbærbar, internet opkobling (hvis du vil spille multiplayer), mus, keyboard og høretelefoner. Alle ting er nemme at pakke ned og transportere, jeg har alt mit udstyr i en taske på størrelse med en normal skoletaske.

Mit setup
Jeg har valgt at bruge Logitechs mus G900, fordi man både kan bruge den med og uden ledning. Jeg bruger generelt uden ledning når jeg ikke skal spille. Derudover er det en fantastisk gaming mus, hvis jeg skal sammenligne den med en anden mus i forhold til præstation, så er det nok Razer Deathadder Chroma hvilket også er en exceptionel gaming mus.

Mit headset er også fra Logitech af nemlig Logitech G633. G633 kan også fås som trådløs i modellen G933, som egentlig er samme headset men uden ledning. Hvis du ikke er til Logitech har Roccat også nogle gode modeller til prisen.

Havde det krav til min musemåtte at den skulle være stor, men samtidig være nem at pakke ned og samtidig skulle kvaliteten være i orden. Derfor faldt valget på SteelSeries Surface QcK Mass musemåtte. Den er fantastisk da den er stor, så hvis du spiller med lav sensitivity, har du masser af plads at bevæge dig på. Samtidig er den yderst nem at have med på farten, da den kan rulles eller foldes sammen.

Selve min gamer bærbar er fra Shark Gaming og jeg valgte at købe igennem dem fordi jeg havde muligheden for selv at vælge størrelsen på min bærbar, grafikkort og processor.

Jeg valgte en 17,3” bærbar med i7 2,8Ghz processor og GTX 1070 8GB grafikkort.
Derudover har den 16 GB DDR4 Ram og 240 GB SSD.

Har endnu ikke oplevet nogle spil, som jeg ikke kan spille på ultra eller high.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *