Nyheder Tips

Erstatning for trafikuheld?

Rigtig mange danskere er dybt afhængige af deres bil – og det med god grund. Det er et nemt og hurtigt transportmiddel, som rigtig mange af os benytter dagligt, flere af os også når vi skal på ferie rundt omkring i Europa.

 

Bilen føles sikker, fordi vi selv er dem, der sidder ved rattet og dermed styrer bilen. Men desværre er det ikke altid de andre bilister kører ordentligt, og vi kan ende i uheldige trafikuheld – desværre også når vi er på vej på bilferie.

Heldigvis bliver bilerne sikrere og sikrere, men derfor kan du godt ende med en ubehagelig skade, som bliver ved med at plage dig. Mange danskere lider blandt andet af piskesmæld, som er en rigtig typisk gene at få efter et bilsammenstød. Nakken og halsen kommer simpelthen til at smælde ved sammenstødet, og det kan plage en resten af livet og mindske ens energi til at arbejde.

Hvis du har været i et trafikuheld og lider af nogle ubehagelige symptomer efterfølgende, så er du muligvis en kandidat til at få erstatning hos dit forsikringsselskab.

Her er det en rigtig god idé at arbejde sammen med en dygtig advokat, som fx en advokat i Vejle, som du kan finde her: vejle-advokat.dk – de har mange års erfaring med behandling af erstatningssager, herunder skader i forbindelse med biluheld.

 

Hvorfor er en advokat nødvendig?

Hvis du allerede har et forsikringsselskab tænker du måske, hvorfor du har brug for en advokat? Du kan jo bare selv søge om erstatning direkte hos dit forsikringsselskab. Det behøver du da ikke betale en advokat for?

I princippet er det rigtigt, men det kan være rigtig svært at kæmpe kampen mod forsikringsselskabet, hvis de ikke er enige med dig i, hvor slem din skade egentlig er. Forsikringsselskabet er en virksomhed ligesom alle andre, og de prøver derfor at beskytte deres egne interesser, hvilket betyder at udbetale færrest mulige penge til deres medlemmer.

Derfor er det en rigtig god idé at have en advokat, der kan tage kampen op på dine vegne. Hvis du har været ude for et uheld på din ferie, som du har brug for erstatning for, så er du svækket både fysisk og psykisk og er derfor ikke i stand til at tage kampen op selv.
Det kan advokaterne i Vejle hjælpe dig med, for et af deres ekspertiseområder er netop erstatningssager. Du kan altså hvile dig og sørge for at få det bedre efter din skade, mens advokaterne kan tale samme sprog som juristerne hos dit forsikringsselskab, ligesom de også kan forlange den højst mulige erstatning på dine vegne, så du har bedst mulighed for at få det bedre og få den erstatning, som du har krav på.

 

Så tag al smerten ud af at søge erstatning og kontakt Advokat i Vejle, Hviid Advokater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *