Tips

Sådan husker du alt på rejsen

Selv de mest erfarne rejsemennesker kan opleve, at de glemmer ting på rejsen. Hvis man er heldig, er der tale om ting, som man kan undvære på rejsen. I værste fald glemmer man sit pas, så man slet ikke kan komme afsted. Ind imellem disse to yderpunkter er der også situationen, hvor man glemmer noget, som man savner meget på rejsen – dette er den mest almindelige situation, men også en situation, der kan undgås.

Begynd at pakke i god tid

Det bedste råd til at huske alt på rejsen er at begynde at pakke i god tid. Det er på ingen måde for tidligt at begynde at pakke en uge før afrejsen.

Vores råd er, at du stiller din kuffert eller taske frem 1-2 uger før afrejsen. Pak løbende over disse uger. Hver gang du husker en ting, som du skal have med, skal du lægge det i tasken. Hvis det er en genstand, som du skal bruge i hverdagen inden afrejsen, bør du skrive det på en liste, som der ligger ovenpå kufferten. Dermed har du fået gennemtænkt turen mange gange inden afrejse, og du mindsker risikoen for at glemme noget.

 

Faren ved at udsætte

Den største fælde, som kan få dig til at glemme, er hvis du udsætter at pakke ting. Hvis du kommer i tanke om noget, som du skal have med så pak det med det samme. Man føler selv, at man sagtens kan huske det, men alt for ofte glemmes det i hverdagens stress og jag.

Sørg for at pakke dine ting i samme øjeblik, som du kommer i tanke om dem. På den måde får du en bedre rejse, og du undgår også at blive stresset på afrejsedagen eller i dagene op til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *