Destinationer

5 grunde til at du skal på road trip USA

Der er ikke noget federe end at tage på road trip i USA, fordi de har nogle vanvittige lange strækninger uden nogen byer, som vi slet ikke er vant til, når vi kommer fra Danmark og Europa. USA er bilernes land, og det er også grunden til, at du bør tage dertil og opleve det i bil.

1. USA opleves bedst i bil

Som sagt så elsker amerikanere deres biler, da det er måden, som de fleste er kommet rundt på, siden de fik kørekort som 16 årige.

Det betyder også, at amerikanske unge elsker at tage på bilferie, for det er en let og billig måde at rejse rundt på i USA. Benzin koster ingenting i forhold til herhjemme.

 

2. Besøg små lokale byer

I bil oplever du mange anderledes steder, og du møder venlige mennesker alle steder. Der er ikke noget federe end at stoppe ind i den mærkeligste by og tage på diner. Du falder altid i snak med nogen.

 

3. Storbyerne er helt anderledes

Selvfølgelig skal du opleve storbyerne i USA, men USA er meget mere end det. Vi anbefaler, at du altid flyver til en stor by, og så bliver et par dage i den, inden du tager videre. F.eks. New York.

Hvis du lander i Los Angeles, så bør du have bil med det samme, da alt er langt væk fra hinanden her.

 

4. Syden er det stereotypiske USA

Når danskere tænker på amerikanere er det ofte dem fra syden, som man tænker på. Derfor bør du også opleve, hvordan de er. Det er hernede, hvor Trump var en populær mand, og det er sjovt at opleve, hvordan man kan se verden så forskelligt.

Det oplever du i syden. Du oplever også, at mennesker er søde og der er masser af god mad.

 

5. Smuk natur

Der er så meget smuk natur, og du skal helt klart tage rundt i de mange nationalparker, når du tager på road trip. Du må ikke snyde dig selv for den oplevelse.

Det var bare fem af de hundredvis af grunde, der er til at tage på road trip over there.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *