Nyheder Tips

Hold dig i form på ferien

Når man tager på ferie kan man godt lide at hygge sig lidt ekstra. Måske skal man have lidt ekstra vin eller drinks hver aften. Måske spiser man lige en smule usundere end man ville gøre derhjemme, og der skal jo også gerne lige være plads til en is.

Der er mange der benytter ferier og rejser, som en undskyldning for at slå sig løs, og glemme at man gerne skulle levet et sundt og aktivt liv. Men hvorfor skulle ferie dog egentlig udelukke at man stadig kan leve sundt og dyrke motion?

Hvis man døjer med at finde på inspiration til motion mens man er på ferie, og i stedet bare ender på stranden eller ved poolen, så er der her et par gode tips til, hvordan man kan få lidt sved på panden.

På med løbeskoene

At løbe er blevet en af danskernes helt store motionsfavoritter. 5 og 10 kilometers løbeture, halvmaratoner og hvad man nu ellers kan finde på. Vores egne to ben er blevet vores foretrukne motionsredskaber, men det jo bare herligt, for det er noget vi har med os over det hele. Også på ferien.

Hvad afholder en fra at gå ud og løbe en tur, selvom man er på rejse? Er det ikke netop langt mere lækkert at løbe en tur i fremmede omgivelser end derhjemme? En tur ud langs stranden på charterferien, eller måske en tur i bjergene hvis man skulle være taget til Østrig. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vær dog opmærksom på, at hvis du er et varmt sted, kan du risikere at få vabler på grund af den høje fugt. Dine fødder spærres inde og lugten kan hurtig blive ubehagelig og hængende på resten af ferien. Shoppen Bellabellacci har et stort udvalg creme og pleje til kroppen, som du med fordel kan tage med dig på ferien.

Håndvægte er nemme at have med

Hvis man er på kør-selv ferie kan man uden problemer have et sæt håndvægte med, og få løftet lidt jern på ferien. Det er heller ikke umuligt med fly, men det kan komme til at koste lidt ekstra med en tunge kuffert. Håndvægte fås i alle størrelser og vægtklasser, så der er med garanti også noget for dig.

Den oplagte

Er man taget på charterferie og føler at man kunne trænge til lidt motion, så er det jo ikke sværere end at hoppe i poolen eller havet. Svømning er en utroligt sund og nem motionsform. Det er skånsomt for hele kroppen og giver en masse fordele. At man så kan tage en kølig drink i skyggen bagefter, er jo bare ekstragodt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *