Tips

Rejs rundt i verden i et halvt år

Vi tager alle sammen på ferie hvert år, men har du nogensinde tænkt på at rive et halvt år ud af kalenderen og bare rejse rundt i verden? Det har aldrig været billigere eller lettere, end det er i dag, så hvis du er noget, du har i tankerne, får du her nogle gode råd til, hvordan du skal gribe det an. Her kommer vi ind på alt fra at øge sin opsparing til at spare penge ved at bruge en god boligadvokat i Aarhus frem for en ejendomsmægler.

Det er råd, som du kan gøre gavn af alt efter, hvilken situation du er i. Ingen af os er stillet på samme måde, så det er svært at give nogle råd, som passer til alle. Men du vil helst sikkert kunne bruge nogle af rådene.

Hvor meget kan du spare op?

Der er noget rart i, at du ikke skal tænke på penge, når du er ude at rejse. Det er grunden til, at vi anbefaler, at man sørger for at opbygge en god opsparing, hvis du vil tage et halvt års orlov.

De fleste kan spare ufattelig mange penge op på et år, hvis du stopper med at købe en masse ting. Lav et konservativt budget og gør det i år. Hvis dine venner ikke forstår dig, så forklar dem, hvorfor du ikke gider gå med i byen eller spise dyrt mad med dem.

Du vil blive overrasket over, hvor mange penge du kan spare op, hvis du virkelig gerne vil. De fleste har ikke en opsparing af nogen betydning, og det gør det svært at tage orlov, fordi du føler hele tiden, at du skal arbejde.

Skær i dine faste udgifter

Ofte er ens største udgift, at man bruger alt for mange penge på husleje. Her er det en god idé at gøre noget ved det med det samme. Hvis du har en dyr lejelejlighed kan du opsige den og flytte i noget billigere. På den måde kan du spare alle disse penge op. Hvis du sparer 3.000 kr. i husleje hver måned, så betyder det, at du sparer 36.000 kr. op på et år.

Det kommer til at gøre en kæmpe forskel, når du er i udlandet, da mange lande i f.eks. Asien er langt billigere at leve i end Danmark.

Hvis du ejer en lejlighed, kan du overveje at sætte den til salg, fordi så slipper du for alt bøvlet med at finde en udlejer osv. For at spare ekstra penge kan du selv sætte  den til salg, og så kan du bruge en boligadvokat til at gøre det billigere. Hvis du er i Aarhus, finder du en god boligadvokat i Aarhus hos boligadvokataarhus.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *