Nyheder Tips

Tag dit arbejde med ud i verden

Som vi tidligere har nævnt her på siden, så har du mulighed for at tage dit arbejde med ud i verden. Det gør, at du både er turist og på arbejde, når du er i et nyt land.

Det giver dig en god mulighed for at opleve meget mere af verden, end du ellers ville kunne, hvis du kun holdt ferie ligesom almindelige lønmodtagere.

Til gengæld kan du ikke være 100% turist, når du er ude, da du har ansvar og arbejde, som du skal nå.

Det er meget individuelt, hvad man er mest til, men der er i hvert fald ikke længere nogle gode undskyldninger, da internettet har gjort det muligt for mange at arbejde fra udlandet.

 

Fuldtidsrejse eller bare på ferie

Hvis du vælger at rejse ud i verden på fuldtid, er det en god idé at finde ud af, om du er skattepligtig i Danmark, da du kan spare mange penge, hvis du ikke har pligt til at betale skat herhjemme.

Det er et område, hvor du bør tale med en rådgiver, hvis du vil have et klogt svar på området, da alle har holdninger om det, uden at de nødvendigvis ved særlig meget om reglerne.

Hvis du rejser rundt i verden med din computer, vil vi dog anbefale dig, at du undgår at betale topskat, da du højst sandsynligt ikke har brug for en så høj løn for at finansiere dit liv i udlandet.

Slet ikke hvis du rejser til Asien.

 

Undgå at betale topskat

Hvis du er selvstændig kan det være en klar fordel at få sig oprettet som et ApS, hvis du hvert år alligevel ender med at betale topskat.

På den måde kan du udbetale den løn, som du behøver til at leve for og lade resten være i virksomheden.

De fleste selvstændige vil hellere bruge deres surt tjente penge på at investere i andre ting, og derfor er der gode fordele ved at have et holdingselskab, som så betaler selskabsskat af pengene. Når man starter virksomhed er der dog forskellige fordele og ulemper ved de forskellige selskabs former som iværksætter selskab og antpartsselskab. Du kan læse mere om forskellen på disse selskabs former på denne side

 

Styr på skatten giver ro i sindet

Vi anbefaler, at du finder ud af, hvad dine muligheder er, hvis du vil ud at rejse i verden, mens du arbejder. For det er ikke sjovt at sidde i udlandet og pludselig finde ud af, at du skylder penge i skat.

Hvis du har styr på det hele hjemmefra, giver det ro i sindet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *