Destinationer

Tre højtbeliggende skidestinationer

Skisæsonen er lige om hjørnet, og der findes mange gode skidestinationer, som alle kan bidrage med en god skiferie. Denne artikel har til formål at give dig inspirere til din næste skiferie angående, hvilke skidestination du skal vælge. Artiklen indeholder tre højtbeliggende skidestinationer, som vi hos SnowGO mener er blandt de bedste, og kunne være et godt bud til din næste skiferie.

 

Val Thorens – Vundet Ski World Awards i 2016

Val Thorens er meget populær blandt skiglade danskere, og har over flere gange vundet World’s Best Ski Resort og har gjort det igen i 2016. Selve byen i Val Thorens er beliggende i 2.300 meter over havet, og den højeste punkt er 3.230 meter over havet, hvilket gør Val Thorens til en snesikker destination. En skiferie til Val Thorens byder på i alt 600 km pister, der fordeler sig på 200 km blå pister, 250 km røde pister og 150 km sorte pister, så der findes pister til et hvert niveau.

 

Livigno – Pister for både begyndere og øvede skiløbere

Livigno er har nogle gode pister for både begyndere og øvede skiløber, så alle kan finde nogle pister der passer netop til deres niveau. Livigno er beliggende i Norditalien, og ligger tæt på den Schweiziske grænse. Livigno er en højtbeliggende skidestination selve byen ligger 1.816 meter over havets overflade og skiområdet kommer helt op i 2.796 meter over havet. Skiområdet byder på 115 km pister fordelt på 40 km blå pister, 55 km røde pister og 20 km sorte pister. Alle disse pister er forbundet med et velfungerende lifte system, som transportere folk rundt på pisterne med minimal kø. Livigno har også en af de bedste snowboard parker, i hele Italien der hedder Mottolino, denne park bliver ofte brugt til konkurrencer og foto sessioner til magasiner.

 

St. Anton – Pister for den kræsne skiløber

 

St. Anton er et fremragende skidestination for de øvede og mere kræsne skiløbere. St. Anton er beliggende i Østrig, og er blandt de mest populære skidestinationer i Østrig. St. Anton har 340 km pister der er fordelt på 143 km blå pister, 142 km røde pister og 55 km sorte pister. I St. Anton finder du det vildeste off-pist, der er over 200 km off-pist, hvor skiløber kan få spænding og finde en masse udfordringer. Selv om St. Anton er kendt for at være til øvede skiløbere, er der stadig også pister, der er perfekte til nybegyndere eller lettere øvede skiløbere. St.Anton er ud over de gode pister, også kendt for at have noget af det bedste afterski i hele Østrig.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *