Destinationer

En alternativ sommerferie

Det varer ikke længe før det er sommer, så det er på tide at få bestilt sommerferierejsen. Går turen som sædvanligvis til Sydfrankrig, Italien eller en af de andre klassiske feriedestinationer? Hvad med at prøve noget nyt og tage til en alternativ destination. I denne artikel finder du en række bud, hvor sommerferien kan gå hen, hvis du ønsker en helt speciel sommer.

Peru

Peru har ikke de samme årstider, som vi har i Danmark. Temperaturen nærmer sig aldrig frysepunktet, men man skal i stedet kigge på antal dage med nedbør. Der findes forskellige klimaer alt afhængig af, hvor man befinder sig i Peru, men overordnet set kan man sagtens tage til Peru om sommeren. Det er faktisk værd at foretrække! Hvis sommerferien skal gå til Cusco eller Machu Picchu, så skal du/I være opmærksom på, at nætterne godt kan være kolde, men der skulle ikke være meget nedbør. Hvis turen derimod går til Amazonas, så er det faktisk ideelt at rejse derhen i de danske sommermåneder. Dels fordi der næsten ingen nedbør er samt færre myg. Desuden er det i denne tid på året, hvor dyrene opholder sig mest ved floderne, hvilket resulterer i, at de er nemmere at se.

Thailand

Der er mange, som forbinder en sommer i Thailand med regn. Det er også delvist rigtigt, dog er der et par destinationer, som har sit eget klima, og som man derfor godt kan besøge i sin sommerferie. Det er især Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan som alle er øst for Thailands fastland. Her kan man nyde lange hvide strande og lækre billige drinks. Koh Tao er er rent dykkerparadis, så er bør du tage et dykkercertifikat, hvor Koh Phangan er mere kendte for deres full-moon fester. Hvis du vil have lidt af det hele, så er Koh Samui ideel for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *