Tips

Kære backpacker-Få styr på dit teck gear!

At rejse er at leve- men at rejse er også dyrt.  Skal du afsted på dit første rigtige backpackereventyr er det vigtigt at få styr på hvad der er absolut nødvendig at pakke med i tasken, og hvad der med fordel kan blive hjemme.

Lav en liste

Det kan være en dyr affære at tage af sted uden at undersøge om kameraet derhjemme nu også er vandtæt. Hvad gør du når din telefon går ud efter 4 timer, og du ved at din vandretur oppe i bjergene tager 8?

Forstil dig hvor ærgerlig du vil være når det regner, dit kamera kunne alligevel ikke tåle den mængde vand der er sivet igennem tasken, og din telefon er gået død og du kan ikke tage den selfie du lovede vennerne derhjemme fra toppen af bjerget.

Men hvad skal du pakke med, og hvordan kan du forberede dig bedst muligt på uforudsete (Selfie) katastrofer og handle det helt rigtige tech gear ind?

Det kan være en jungle at manøvrere rundt i og det kan være en dyr affære et komme afsted med det forkerte udstyr! Der er heldigvis hjælp at hente på forbruger-test.dk som tilbyder et super godt overblik over forskellige produkter de har testet og sammenlignet. Inden du kaster dig ud i at investerer

Vi har samlet en guide på 3 must haves du vil blive glad for at slæbe med i tasken.

Power bank

Der er ikke noget værre end når elektronikken svigter! Det kan koste dig dyrt i ærgrelse og frustration og frarøve dig de digitale minder fra rejsen. Anskaf dig en power bank, et eksternt batteri du kan tage med dig overalt hvor du er. Dette redskab er uundværligt makker på din tur og en af de vigtigste at bringe med dig. Du kan med fordel vælge en der har kapacitet til 4 opladninger eller mere. Yderligere råder vi dig til at vælge en model og størrelse der også giver mulighed for samtidig at oplade telefon, kamera og computer samtidig. Der findes mange modeller-husk at vælge en der er vandtæt – better safe than sorry

Kamera

Når du skal vælge kamera, er der mange der tænker at telefonen er god nok til formålet. Telefon udbyderne bliver i takt med teknologien bedre og bedre til at udvikle godt kamera gear, men der er stor forskel på både billede kvalitet og efterfølgende redigerings muligheder. Er du ikke den store fotograf entusiast er der ikke grund til at investere i et kamera, hvis det du allerede har i din telefon er godt nok.

Ekstern harddisk

Skal du afsted i længere tid, så invester i en ekstern harddisk. Går turen til de lidt mere rå områder af verden vil du blive glad for at have et sikkert sted til dine dokumenter og billeder. Rejser du samtid med du er studerende og laver skoleopgaver mens du er afsted dette gear din bedste ven i hele verden. Selvom det er muligt at uploade dit arbejde online, er det ikke altid du havner et sted med internet. Derfor vil du blive glad for din ekstern harddisk der passer sikkert på dine ting på farten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *