Nyheder

projekter som du og din familie kan lave i ferien

De fleste af os har et utal af projekter vi gerne vil i gang med i hjemmet, men det kan være svært at finde tid til at komme i gang, da sådanne projekter ofte vil tage flere dage at komme i gang med og få afsluttet igen. Derfor kan din ferie være en oplagt mulighed for at få sparket nogle af dine drømme projekter i gang, og samtidig have mulighed for at gøre det til et familieprojekt, og på den måde også få familie tid i ferien.

Få styr på haven

For mange kan det være en drøm at få lagt nye fliser på terrassen, eller at få anlagt en terrasse i den anden ende af haven så det er muligt at fange aften eller morgensolen. Et projekt som dette kan være utrolig nemt at inddrage familien, der vil både være mulighed for børn at føle sig inddraget så vidt som ældre børn, selvom de ikke nødvendigvis er handy. På den måde har du mulighed for at realiserer drømmen om en ekstra terrasse, og samtidig få brugt noget tid sammen med din familie. Bagefter kan i selvfølgelig spise aftensmad på den fællesbyggede terrasse.

Det kan være at der er andre projekter i haven, du vil have styr på, generelt er haven et godt sted for familie projekter, da det ofte ikke kræver den store eksisterende viden fra din børn for at de kan deltage. Det kan f.eks. være nyt bed, en sti der skal forbinde 2 steder i haven eller det kan være du vil have lavet skuret om til en overdækket terrasse.

Giv børneværelserne en kærlig hånd

Det tager ofte hårdt på væggene i et børneværelse, der ender ofte sorte tæer på væggene som farver og slider i malingen, hvis dette er tilfældet, kan det være en idé at få malet værelserne igen. Det kan også være at dine børn er blevet for gamle til de børneværelsesfarver der er på værelset, og det er måske på tide at der bliver malet i mere neutrale farver som hvid. Det er et utrolig nemt projekt at starte med familie, dog kræver det at du har et par dage, da der ofte skal males mere end en gang. Det kan selvfølgelig også være andre rum der skal males, men under alle omstændigheder er det vigtigt at sørge for at den maling du benytter, er af ordentlig kvalitet, så den holder farven.

Er farven falmet?

Det kan være det er familiens sommerhus der er falmet lidt i farven, eller at skuret i baghaven står lidt slattent i farven, men uanset om det så skulle være stakittet der er falmet, kan det give et nyt liv til det gamle skur med en hurtig maling tur. Det kan være det er børneværelset, skuret eller begge dele der skal have en tur, men du synes måske at det kan være svært at finde det rigtige maling, så er der hjælp at hente hos Malgodt.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *