Tips

Kom godt fra start i dit nye hjem

Er det første gang du skal købe eller sælge bolig, er det fornuftigt ikke at gennemgå denne rejse på egen hånd. Der er mange elementer, man skal have et overblik over, og man ender hurtigt i en dårlig situation, hvis ikke man ved, hvad man laver.

Derfor bør du – såfremt det er nyt territorium – alliere dig med en fagkompetent ekspert, der ved, hvordan hele processen vedrørende bolighandel håndteres.

Sådan finder du din boligadvokat

Det har aldrig været nemmere at finde en kompetent boligadvokat, da disse kun er få klik væk. Specielt inden for boligadvokatbranchen gælder det, at man slet ikke behøver at skulle have nogen formelle møder, men man kan faktisk ordne det meste pr. e-mail. Boligadvokaten har så megen erfaring med netop bolighandel, at han hurtigt kan kortlægge din konkrete situation, og uden at du nærmere skal tage stilling til meget andet, er handlen i hus.

Man finder i dagens Danmark sin boligadvokat via internettet, der er den store portal for at komme i kontakt med den allerbedste af slagsen. Med en simpel Google-søgning finder man en række kandidater, og så kan man bare vælge den, der har lige nøjagtig de kvaliteter, der tiltaler dig. Søger man eksempelvis bare en billig boligadvokat, kan man snildt kigge igennem de mange tilbud og finde det, der økonomisk giver mest mening.

Din boligadvokat er din personlige rådgiver

En boligadvokat er – til forskel for en ejendomsmægler – 100% uvildig i sin rådgivning og laver derfor sin vurdering ud fra et helt objektivt grundlag. Her er ingen interesse i at få en handel i hus, og man kan således være forsikret om, at boligadvokaten ikke på nogen måde handler bare den mindste smule illoyalt.

Boligadvokaten kigger blandt andet din købskontrakt igennem, således at du ikke sælger eller køber noget, der i sidste ende kunne have været bedre. For selvom en kontrakt kan virke både fornuftig og acceptabel, er det desværre sommetider sådan, at kontrakten kan lide af uheldige mangler, som kan blive en pestilens efterfølgende. Et eksempel herpå kan være forbehold eller vilkår, der kan begrænse dine muligheder efter købet, og som i værste fald kan koste dig mange penge. Det er denne form for fejl, din boligadvokat opdager, og det er således derfor, at man altid skal huske at lade tvivlen komme én til gode. Her menes der, at man skal hyre en boligadvokat, såfremt man ikke er helt tryg ved situationen. Det værste, man kan gøre, er at springe ud i udfordringen med åbne arme – for det kan altså ende uheldigt.

Står du i en situation, hvor du godt kunne bruge rådgivning fra en kompetent boligadvokat, kan du finde et kvalificeret bud ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *