Tips

Tre gode feriesteder til den spontane sommerferie

Det kan være, du er en af de dansker, der endnu ikke har bestilt sommerferie – men det er bestemt ikke for sent. Mange bestiller først turen kort tid inden afrejse i håb om en billigere pris, eller fordi det er en spontant beslutning taget ud af det blå, at sommerferien skal nydes i udlandet. Men hvor er de optimale steder at tage hen, når du spontant skal på en rejse til udlandet? Her kommer tre forskellige steder, du bør overveje.

 

Tag en uge på skønne Mykonos

Den smukke ø Mykonos skuffer aldrig. Her finder du det græske svar på St. Tropez og Ibiza, som bestemt ikke er en dårlig ting. Lige meget hvad du er til – fest og farver eller bare at dase på stranden – så kan du få det på den lille ø i Grækenland. Maden er skøn, og du kan hurtigt blive afhængig af de lækre, græske retter. Derudover kan du opleve fuld luksus ved at bo på et af øens mange resorts og besøge dens mange fancy klubber, barer og ikke mindst restauranter.

Øen er fyldt med hvide kubus-huse og er et skønt sted at opleve – måske lokker stedet så meget, at du har lyst til at hive teltpløkkerne op og flytte dertil. Selvom du skal have pakket hele dit liv sammen og finde en boligadvokat som denne, så lover vi, at det bestemt er det værd! Og skulle øen med sine kun 85 kvadratkilometer være for lille i længden, kan du heldigvis altid tage en båd over til en af de andre øer.

 

Besøg flotte Sardinien

Sardinien byder på lidt af hvert, og du vil med sikkerhed elske dette sted. Lange hvide sandstrande, smukke bjerge i baggrunden og en masse små, charmerende byer overalt på øen, gør det til at skønt sted at rejse til. Dertil kommer at det er ganske få, der ikke er vilde med det italienske køkken, som I Sardinien består af friske, lokaldyrkede råvarer – bedre bliver det ikke!

Hvis du kører langs de snoede veje, kan du opleve naturparker, en uforglemmelig udsigt ud over havet og måske endda få et kig over til Korsika, naboøen til Sardinien. Du kan vælge at bo i en af de mange badebyer eller de mindre, hyggelige byer inde i landet.

 

Utraditionelle Riga

Riga er bestemt ikke det mest traditionelle sted at tage hen – og slet ikke i forbindelse med sommerferien. Men ikke desto mindre er byen, der er hovedstaden i Letland, et ekstremt fint sted at besøge. Der er rig mulighed for at nyde det fine vejr på en af byens mange caféer og torve, hvor folk samles, så snart solen skinner. Derudover er der seværdigheder og flere museer, der bestemt er et besøg værdr. Byen er perfekt til en tur på 4-5 dage, hvor dagene kan gå med at nyde den hyggelige by, det fine vejr, få spist noget lækker mad og måske shoppet en smule.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *