Destinationer

Oplev Europa!

Danskerne er begyndt at vælge alternativer til de gode gamle charterdestinationer. Det er derfor ikke længere de billige hoteller med den halvdårlige buffet i restauranten, der står højest på den danske ferieliste. De danske feriegæster søger i dag mod de mere autentiske dele af de lande som besøges, hvilket kan ses på rejseadfærden på tværs af Europa.

Der findes utroligt lækre og autentiske afkroge rundt i Europa, hvor man udover at kunne komme billigt afsted, heller ikke behøver at skulle flyve så langt. Destinationerne kan derved både bruges til weekend ferier, og længere ophold.

Spanien

Det spanske land har med en utrolig lang historie bag sig, en lang række seværdigheder at byde på. Spanien byder både på storbyferie, og en ferie langs stranden.

Vælger man en storbyferie, kan man finde en lang række byer, hvor det er muligt at opleve det ”ægte” Spanien, hvor både mad og traditioner er en stor del af den spanske hverdag.

Det kan eksempelvis anbefales, at man tager en tur til Marbella. Denne by hører til det fine, men autentiske Spanien hvor byen præges af smalle gader, traditionel tapas og Sangria ved havnen.

Italien

Italien har mange historiske og seværdige byer, hvilket kan gøre det svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Kendte rejsedestinationer såsom Rom og Venedig ligger højt på mange turisters rejseønskelister, hvilke også er byer man ikke må snyde sig selv for

Men Italien har mange andre autentiske afkroge.

Det kan eksempelvis være en god ide at rejse forbi Sicilien, eller tage en tur forbi Toscana området, hvor det både er muligt at møde ægte Italienere, drikke god vin, samt sætte tænderne i nogle af de utrolig mange retter som Italien har at byde på.

Det koster en smule mere at flyve til de mindre byer i Italien, men det er muligt flere steder, at finansiere rejsen ved at betale af i rater. Læs mere her

Grækenland

Flyver man 3 timer i en lidt mere østlig retning, kommer man til Grækenland. De græske øer, såsom Kreta og Kos, har i mange år været faste destinationer for de mange charterturister. Dette har fået det autentiske Grækenland til at falde lidt af væggene, hvor det ikke er ualmindeligt at få stukket et menukort i hånden på den lokale Taverna, som er skrevet på tysk eller dansk.

Men Grækenland er heldigvis ikke et fuldstændig turistspoleret land. Rundt omkring fastlandet ligger der eksempelvis en masse mindre øer, hvor det stadigvæk er muligt at opleve det ”rigtige” Grækenland.

Chalki er blandt andet en lille ø, hvor man stadig kan færdes roligt, da turismen på øen ikke er særlig stor. Øen byder på en rolig græsk stemning, men små klostre, autentiske Tavernaer og Cafeer hvor det blandt andet er muligt og smage en ægte Tzatziki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *