Tips

Spar penge på udstyr til iPhone

Der er vist ingen tvivl om, at iPhone er den mest populære mobiltelefon i Danmark, ja sågar i hele verden. Det lækre design kombineret med et nemt og hurtigt styresystem har gjort, at iPhone sidder tung og godt på tronen som verdens mest solgte mobil. Det kommer dog med en pris. iPhone er på ingen måde et billigt bekendtskab, hvilket især gør sig gældende, hvis man gerne vil have en af de nyeste modeller.

Man skal slippe 5-6000 kr. for en ny iPhone med stor hukommelse og de nyeste funktioner. Dertil kommer et cover, headset og andet lir, som man jo gerne vil have. Men hvad nu hvis der var et alternativ til de officielle, og meget dyre produkter?

Køb ”uofficielle” covers

Der findes så mange covers til iPhone, at man simpelthen mister pusten. Alle de store brands indenfor modeverdenen, er lynhurtige til at lave iPhone covers, hver eneste gang der kommer en ny model. Om det så er Gucci, Dolce Gabbana eller noget helt tredje, så kan man meget nemt komme til, at skulle bruge tusindvis af kroner på sit cover.

Men man kan sagtens få covers, der er både flotte og af høj kvalitet uden, at de behøver koste mere end et par hundrede. Naturligvis kan man ikke blære sig med, at der står Gucci, men når man i forvejen har en dyr iPhone, behøver man så det? Nej vel?

Klik her og se det brede udvalg af flotte iPhone 7 covers.

Headsets behøver ikke hedde Beats by Dre

Når man siger iPhone headsets er der vist to ting, som dukker op i hovedet på en. Nemlig de klassiske hvide fra Apple, og Beats by Dre. Der er ingen tvivl om, at det er fantastiske headsets, der leverer varen hver gang, men uheldigvis er prisen også noget, der kan slå bunden ud af enhver tegnebog.

I stedet kunne man prøve et af de mange gode alternativer, som ikke koster nær så meget. Mange af de helst store navne sælger glimrende headsets, men til priser hvor man godt kan være med for få hundrede kroner.

Det kræver naturligvis en adapter efter, at Apple med iPhone 7 valgte at afskaffe jack-stikket. Det kan naturligvis gøre, at det hele bliver lidt mere besværligt, men det er det værd, for at få den gode lyd. Men man kan da håbe, at de retter den fejl til den næste generation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *