Nyheder Tips

Gør din yndlingsdestination til dit andet hjem

Nu hvor efteråret er over os, begynder man hurtigt at savne sol og varme. Man sidder og kigger ud på det iskolde, grå regnvejr og drømmer. Drømmer om charterferier, hvide strande og palmer. Måske er det tid til endnu engang at bestille en lille rejse til yndlingsdestinationen? Måske Mallorca, Kreta eller de kanariske øer. Vi har alle vores personlige favoritter, som gang på gang bliver destinationen, når vi snupper en rejse.

Hvis man er en af dem, der hvert år tager til det samme land, hvorfor så egentlig blive ved med at smide penge ud på hoteller? Hvorfor ikke tage det store skridt og gøre en større investering? Hvorfor ikke anskaffe sig en permanent feriebolig på yndlingsdestinationen?

 

Fordele ved at eje sin egen feriebolig

Det er naturligvis en større investering pludselig at skulle købe et hus eller en lejlighed i et fremmed land. Men på den anden side så kommer man der måske både tit og oftere end ellers, hvorfor det kunne blive en god investering på længere sigt.

Det behøver ikke koste en formue. Hvis man samtidig medregner de sparede hotelregninger i regnestykket, så begynder det faktisk at hænge ret godt sammen. Derudover kommer alle de personlige friheder, der er ved at eje den bolig man bor i. Man kan fri indrette stedet og give det præg af ens egen smag.

Slut med dårlige hotelsenge, der måske endda er for korte eller hårde. Hvorfor ikke få en stor elevationsseng, så man for alvor kan nyde livet efter en lang dag, hvor man har gået meget og set en masse. Hvor man blot vil have benene op og slappe af med en god bog – det er da ferie der vil noget. Det behøver ikke engang være noget der koster en formue, her kan man f.eks. samle lidt inspiration og se hvad der er muligt.

Udover de åbenlyse fordele ved at eje egen bolig, så kan man måske også tage afsted oftere, da man ikke skal tænke på hotel og nu har brugt så mange penge på boligen. Desuden kunne det være et rart sted at eje, når man kommer lidt op i årene og trænger til sol og varme.

 

Skal man eller skal man ikke?

Man kan se en købt feriebolig som en investering. Ikke blot i kroner og øre, selvom fast ejendom næppe er noget der står og mister værdi i takt med at flere og flere mennesker ønsker at tage på varmeferier. Men det er også en investering i det gode liv, der byder på gode oplevelser sammen med familie og venner. Dermed bliver det let at invitere hele familien på ophold i sin feriebolig, så det bliver en billigere fornøjelse for alle.

En anden god ide er derfor, at investere i en bolig med flere værelser. Boligpriserne er sjældent så dyre i udlandet, at det er en kæmpe post at skulle investere i en bolig med et eller to ekstra værelser. Hermed kan både børn og børnebørn få et værelse specielt indrettet til dem. Her er plads til badehåndklæder, ekstra linned, badebolde og legetøj. Dermed bliver boligkøbet også en investering i disses fremtid og i den ekstra tid I kommer til at tilbringe sammen og lave endnu flere gode minder.

Så hvis man alligevel er af den type, der ofte tager på charterferie til den samme destination, men måske er levet lidt træt af hotelræset og grisefesterne, så er en købt feriebolig måske ikke en helt dum investering? Ligemeget formålet er fast ejedom en af de mest sikre investeringer man kan gøre sig efterhånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *