Nyheder

Dansk rejseportal går konkurs

Pengekassen er tom og det betyder at den danske rejseportal Vacasol, har indgivet en konkursbegæring.

Vacasol formidler udlejning af omkring 20.000 ferieboliger rundt omkring i Europa, men efter flere år med et millionunderskud, er det stadig ikke lykkedes for dem, at vende underskuddet til et overskud og det får nu fatale konsekvenser for rejseportalen.

Rejseportalen har ellers i de seneste måneder forhandlet med potentielle investorer samt købere i et desperat forsøg på, at sikre virksomhedens overlevelse – dog uden held.

Vacalsol skriver i en mail, at på trods af en intens indsats samt dialog med berørte partere står det nu helt klart, at bestræbelserne ikke vil lykkes. Det har heller ej været muligt, at sikre den nødvendige finansiering fra eksisterende aktionærer for at sikre den fortsatte drift.

Vacasol blev grundlagt tilbage i år 2007 og har nærmest fra sin begyndelse været en dårlig forretning. Det samlede tab gennem årene er løbet op i 30 mio. kr., hvoraf store underskud år efter år har ædt egenkapitalen op.

Rejseportalen er blandt andet ejet af erhvervsmændene Jesper Lohmann, Mikael Konnerup og Erik Arnbak, hvoraf selskabet har mere end 200 samarbejdspartnere på forskellige destinationer, der formidler udlejning af deres tusinder af ferieboliger gennem hjemmesider i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Storbritannien og Frankrig.

Vacasol beretter selv, at de nu skal udpege en kurator og have undersøgt mulighederne for at sælge hele eller dele af Vacasols aktiver for at skaffe penge til selskabets mange kreditorer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *