Tips

4 tips til at komme i julestemning på rejsen

Skal du holde jule i et andet land? Du kan få en fantastisk juleaften mange steder i verden, men det kræver måske lidt mere at komme i den helt rigtige julestemning, når du er udenfor Danmark. Vi har derfor samlet vores bedste tips til at komme i julestemning på rejsen her.

Tag de klassiske julefilm og julekalendre med

Det er ikke rigtig jul uden en hyggelig julekalender og de klassiske julefilm. For at komme i julestemning, kan du derfor tage en hyggelig julekalender med sammen med et par af de klassiske julefilm.

Du kan enten vælge at se en af de nye julekalendre der kommer hvert år, eller tager din yndlingsjulekalender – begge dele er perfekte til at komme i julestemning.

Og så kan du fx tage Alene hjemme med, så er julestemningen næsten sikret allerede der.

 

Hør julemusik på turen

En anden god måde, at finde den gode julestemning frem, er ved at høre julemusik på turen. Julemusik er en af de bedste måder at komme i julestemning på. Du kan høre klassikere fra dine yndlingsjulekalendre eller fylde højtalerne med ”Last Christmas” eller ”All I Want for Christmas Is You”.

Med julemusikken er du lidt tættere på at finde den helt rigtige julestemning frem. Du kan fx høre julemusik på rejsen til der hvor du skal holde jul. Du kan finde fx finde alle de klassiske julesange på musiktjenesten Spotify, som du sagtens kan bruge i andre lande end Danmark.

 

Den rigtige julemad

For at holde en perfekt juleaften, gælder det om at have den helt rigtige julemad med. Vi har nogle traditioner for god julemad i Danmark, og selvom du holder jul et andet sted kan du sagtens lave den klassiske danske julemad.

Julemaden kan nemlig være med til at gøre dg lidt mere i julehumør. Du kan også overveje at tage et par vaniljekranse eller brunkager med. De klassiske julesmåkager hører nemlig også til en god jul.

 

Tag lidt julepynt med

For at komme i julestemning er det også nødvendigt med lidt julepynt – det hører julen til. Du kan derfor overveje at tage lidt julepynt med hjemmefra, som du kan pynte op med, når du er kommet frem. Du kan også overveje at tage lidt papir med, så du kan sidde og hygge med at lave lidt julepynt, når du har lyst til lidt julehygge.

Du kan også overveje at tage en flot juledug eller en fin dækserviet med, som også kan være med til at give en hyggelig stemning. Hvis du mangler en flot juledug eller dækserviet i juletema, kan du kigge på denne hjemmeside, der sælger flotte tekstiler lavet efter væveteknikken damask.

Når du har julemusik., julemad, julefilm og lidt julepynt er du sikret at komme i julestemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *